На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Дослідження: жінки в США витрачають на медицину більше грошей ніж чоловіки

Версия для печати Версия для печати
28.09.2023 

У спільному підрахунку різниця сягає 15,4 мільярдів доларів

Щорічні витрати американських жінок на охорону здоров'я, що не компенсуються роботодавцем, перевищують аналогічні витрати чоловіків на 18%, йдеться в дослідженні Deloitte.

Деталі

В абсолютному вираженні цей розрив досягає $15,4 млрд. При врахуванні витрат, пов'язаних із вагітністю та пологами, різниця в сумі витрат збільшується до 20%.

Частково це зумовлено тим, що чоловіки рідше відвідують медустанови і, зазвичай, потребують менш дорогих видів профільних послуг, проте чималу роль у виникненні такого дисбалансу також відіграє і нерівність в оплаті праці, наголошується у звіті.

Проведене дослідження охопило 16 млн осіб і засвідчило, що тенденція до непропорційного розподілу фінансового тягаря має масштабний характер і простежується в усіх вікових групах населення країни.

Вирішити цю проблему можливо шляхом зміни структури страхових виплат, що коштуватиме компаніям додаткові $133 на рік, або близько $11 на місяць, у перерахунку на одного співробітника, зазначають у Deloitte.

Автори звіту закликають роботодавців і страховиків вивчити це питання і скорегувати страхові плани таким чином, щоб забезпечити справедливі умови для всіх працівників.

Источник:  МЕТА
URL статьи:  https://meta.ua/uk/news/society/89091-doslidzhennya-zhinki-v-ssha-vitrachayut-na-meditsinu-bilshe-groshei-nizh-choloviki/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес