На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Збитки від андеррайтингу комерційного автострахування у 2022 зросли до $3,3 млрд — AM Best

Версия для печати Версия для печати
04.10.2023 

Сегмент комерційного автострахування в США зіткнувся із серйозним спадом у 2022 році: збитки від андеррайтингу зросли до $3,3 млрд, як показав нещодавній звіт AM Best, повідомляє сайт Reinsurance News.

Цей спад послідував за майже беззбитковими результатами попереднього року.

Згідно з повідомленням, комерційне автострахування з 2012 року незмінно залишається одним з найбільш неефективних секторів у сфері страхування майна і страхування від нещасних випадків.

Однак, як не дивно, у 2021 році комбінований коефіцієнт покращився, опустившись нижче за 100, почасти завдяки зниженню трафіку на дорогах США під час пандемії COVID-19.

Давні проблеми комерційних автостраховиків, як-от соціальна та економічна інфляція, продовжують чинити значний і тривалий вплив на сектор, вважає AM Best.

Компонент відповідальності виявився більш проблематичним, ніж компонент фізичної шкоди, що не дивно, оскільки розвиток резерву несприятливих збитків, спричинений соціальною інфляцією, має тенденцію бути серйознішою проблемою для претензій з відповідальності, які зазвичай мають більш довгий хвіст, ніж претензії про матеріальну шкоду. Однак навіть при цьому сукупний коефіцієнт фізичної шкоди погіршується, зазначає старший галузевий аналітик AM Best Крістофер Грем.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес