На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Ізраїль надасть ізраїльським авіакомпаніям страховку на випадок війни на суму $6 млрд

Версия для печати Версия для печати
11.10.2023 

Парламентський фінансовий комітет Ізраїлю схвалив план надання державної гарантії на суму 6 мільярдів доларів для покриття страхування від військових ризиків ізраїльським авіакомпаніям, повідомило в четвер Міністерство фінансів.

Програма гарантій надасть ізраїльським авіакомпаніям страхові поліси від воєнних ризиків, тим самим забезпечивши безперервність авіаперевезень в Ізраїлі.

У зв'язку з початком війни між Ізраїлем і палестинським бойовим угрупуванням ХАМАС на минулих вихідних, страхові компанії, що страхують флагманські авіакомпанії El Al Airlines (ELAL.TA), Israir (ISRG.TA) і Arkia, заявили, що в умовах їхніх полісів зазначено, що під час війни, протягом семи днів з моменту повідомлення, страховики мають право анулювати страхові поліси.

Як наслідок, Мінфін звернувся за державними гарантіями, які мали бути схвалені законодавцями.

У той час як багато світових авіакомпаній скасували рейси до Тель-Авіва, три ізраїльські авіаперевізники продовжують літати, і навіть додали рейси, щоб повернути ізраїльтян, які застрягли в країні – багато з них повертаються як військові резервісти.

Источник:  Reuters
URL статьи:  https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/israel-provide-6-billion-war-insurance-cover-israeli-airlines-2023-10-12/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес