На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Нюанси гуманітарного розмінування сільгоспугідь України

Версия для печати Версия для печати
01.12.2023 

У чому нюанси розмінування?

Генеральний директор Асоціації "Страховий бізнес" В'ячеслав Черняховський пояснює, що при цьому мають бути застраховані життя і здоров'я фахівців із розмінування (крім тих, які працюють в установах і організаціях, що фінансуються з Державного бюджету України) на період їхньої участі у виконанні робіт з гуманітарного розмінування. Також законодавство передбачає "страхування цивільної відповідальності суб'єкта господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно довкіллю та (або) здоров'ю і майну третіх осіб під час виконання робіт з гуманітарного розмінування".

Проте, за словами Черняховського, оператор несе відповідальність за можливу шкоду третім особам та їх майну лише під час роботи на конкретній території. "За законодавством, після відходу з ділянки такі спеціалісти не несуть відповідальності за якість роботи", — каже В'ячеслав Черняховський.

Автор:  Маргарита Яковлева
Источник:  MIND
URL статьи:  https://mind.ua/publications/20266329-zletit-chi-ne-zletit-derzhbanki-proponuyut-krediti-na-rozminuvannya-a-fermeri-ne-vpevneni-shcho-zmozhu

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес